В Україні стартує проект «HAVAL TEST DRIVE. Осінні перегони.»

Професійний бренд позашляховиків HAVAL розпочинає сезон осінніх заїздів та золотих вигод. В період з 2 вересня по 30 листопада 2019 року в офіційній дилерській мережі HAVAL Вас очікують динамічні тест-драйви, спеціальні вигідні ціни на весь модельний ряд HAVAL, а також приємні сюрпризи. Вже цієї осені оцінити високу якість позашляховиків та кросоверів HAVAL зможуть жителі 11 міст України.
«Інтегруючи технології світового рівня і знання провідних експертів, компанія HAVAL виробляє високоякісні позашляховики і кросовери. На кожному етапі виробництва автомобілі HAVAL проходять сувору перевірку якості, при цьому гарантія на кузов становить 6 років. Після перевірки готову продукцію HAVAL тестують на міцність і надійність в краш-тестах на випробувальному полігоні. Завдяки високій якості в Китаї позашляховики HAVAL лідирують на ринку SUV вже протягом дев'яти років поспіль. В нашій країні бренд HAVAL – це нове віяння, але вже цієї осені HAVAL стане ближче кожному автомобілісту. – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії «Богдан-Індустрія». Проект «HAVAL TEST DRIVE. Осінні перегони.» надає унікальну можливість познайомитись з маркою-лідером HAVAL в реальному часі. Цієї осені тестові автомобілі HAVAL будуть доступні в таких містах України, як Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Чернігів, Полтава, Львів, Івано-Франківськ, Луцьк, Кропивницький та Суми. Кожен учасник тест-драйву отримає сертифікат на додаткові 2 роки гарантійного обслуговування.* Окрім цього, в рамках проекту позашляховики та кросовери HAVAL можна придбати за спеціальною вигідною ціною».
В тестовому парку «Осінніх перегонів» буде наявний весь модельний ряд HAVAL: компактний кросовер HAVAL H2, інтелектуальний кросовер All New HAVAL H6 та 7-місний рамний позашляховик HAVAL H9.
Графік проведення HAVAL TEST DRIVE. Осінні перегони
 
В період акції «HAVAL TEST DRIVE. Осінні перегони.» стильний кросовер HAVAL H2 можна придбати із вигодою до 36 925 грн.!** Модель пропонується в комплектації з 1,5-літровим бензиновим двигуном із турбонаддувом, що генерує максимальну потужність 143 к.с.
Потужний позашляховик HAVAL H9, який може з легкістю долати осіннє бездоріжжя, оснащений 2-літровим бензиновим або дизельним двигуном в парі із 8-ступеневою автоматичною трансмісією. При покупці HAVAL H9 по спеціальній ціні Ваша економія становитиме до 97 125 грн.!**
Новинку модельного ряду – високотехнологічний кросовер All New Haval H6 в період акції можна придбати із вигодою до 33 375 грн.**
Більше інформації про спеціальну пропозицію від HAVAL Ви знайдете на офіційному сайті компанії.
*Стандартний термін гарантійного обслуговування автомобілів HAVAL становить 3 роки або 100 000 км пробігу. При умові участі в тест-драйві «Осінні перегони» Ви отримуєте сертифікат на додаткові 2 роки гарантійного обслуговування, при цьому сумарний термін гарантії становитиме 5 років або 100 000 км пробігу. Сертифікат активується за умови покупки автомобіля HAVAL в період акції з 2 вересня по 30 листопада 2019 року. Сертифікат не може передаватися іншим особам та не підлягає обміну на інші послуги чи товари.
** Вигода 36 925 грн. вказана на модель HAVAL H2 2019 р.в. в комплектації Luxury + із 1,5 л. бензиновим двигуном та 6АТ. Вигода 33 375 грн. вказана на модель All New HAVAL H6 2019 р.в. в комплектації Supreme + із 2.0-л. бензиновим двигуном та 7DCT. Вигода 97 125 грн. вказана на модель HAVAL H9 2019 р.в. в комплектації Luxury + із 2.0 л. дизельним двигуном та 8АТ. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення. Пропозиція діє до 30 листопада 2019 року. Склад акційних автомобілів обмежений. Деталі акції на сайті haval-ukraine.com

Полная версия