За $12,75 млн ви можете стати гордим власником розкішного особняка Tahoe, який включає Tesla Cybertruck

Ця розкішна нерухомість - не просто будинок, це квиток до сталого життя з сонячним дахом Tesla Solar Roof, що забезпечує розкіш автономних зручностей та зручність заряджання вашого нового електромобіля зеленою енергією.

Якщо ви розглядаєте можливість переходу від міської метушні до спокійних обіймів природи, ця пропозиція може бути саме для вас. За суму, що нагадує вартість суверенної території (і, можливо, хорошого психотерапевта), ви отримуєте розлогий заповідник площею 7 142 квадратних фути (664 квадратних метри) і блискучий, повністю електричний Tesla Cybertruck.

За $12,75 млн ви можете стати гордим власником розкішного особняка Tahoe, який навіть включає в себе бонусний Tesla Cybertruck

Подробиці про технічні характеристики кібертранспорту не розголошуються в оголошенні Whisper Homes. Однак, з такими інвестиціями, очікування схиляються до топової моделі Cybertruck, яка відома своєю тримоторною установкою потужністю 845 к.с. (630 кВт / 857 к.с.).

Цей розкішний будинок розташований у Клір-Крік-Тахо, штат Невада, приватній громаді в гірській пустелі площею 2136 акрів, за адресою 3532 Knob Point Trail, Unit 108. З нього відкривається захоплюючий вид на гори Сьєрра-Невада та озеро Тахо, і це один з менш ніж 300 будинків у цьому районі.

Будинок вирізняється сучасним дизайном зі сталі, цегляної кладки та чистого кедра, п'ятьма спальнями, шістьма ванними кімнатами, великими житловими приміщеннями та такими зручностями, як велика тераса, палуба, басейн та винні погреби з різною температурою.

Автолюбителі оцінять підземний гараж на шість автомобілів, додаткове місце для менших транспортних засобів, а також установку Tesla Solar Roof. Ця система забезпечує сталий спосіб життя, використовуючи сонячну енергію для домогосподарства та зарядки електромобілів.

Наразі будинок перебуває на стадії будівництва, яке планується завершити наприкінці 2024 року, і продавець запрошує майбутнього власника взяти участь у завершальних штрихах, щоб налаштувати будинок на свій смак.

За $12,75 млн ви можете стати гордим власником розкішного особняка Tahoe, який навіть включає в себе бонусний Tesla Cybertruck

Хоча автомобіль вартістю $200 тис. може здатися незначним для тих, хто інвестує понад $12 млн у нерухомість, включення кібертранспорту, безсумнівно, додає привабливості цьому і без того захоплюючому маєтку.
Полная версия