Nissan випустив в Австралії свіжу версію X-Trail під назвою N-Trek

Екстер'єр отримав оновлену решітку, що обрамляє повітрозабірник бампера, та світлодіодні протитуманні фари. Темний пластиковий обвід підсилюється затемненими дзеркалами, ручками дверей і рейлінгами на даху. Решітка радіатора також має темний відтінок, що відрізняється від хромованої, характерної для інших моделей.

За яскравістю зовнішнього вигляду стоїть вибір із ексклюзивних 18-дюймових легкосплавних дисків у різноманітних кольорах, таких як Gun Metallic, Champagne Silver, Ivory Pearl, Diamond Black і Ceramic Grey, деякі з яких можуть мати чорний дах.

Щодо вдосконалення інтер'єру, нові ексклюзивні диски доповнюються різними кольорами оздоблення, включаючи ті ж самі варіанти кольорів, а також можливість чорного даху.

Nissan випустив в Австралії свіжу версію X-Trail під назвою N-Trek

Незважаючи на те, що американський аналог, Nissan Rogue, пройшов оновлення в середині циклу, X-Trail поки що його не отримав. Однак, не дивлячись на це, він може похвалитися більш великим цифровим кокпітом, заснованим на середній комплектації ST-L, який включає два 12,3-дюймових екрани, 10,8-дюймовий головний дисплей і систему безпеки ProPilot.

Оновлений салон N-Trek представлений новою оббивкою зі штучної шкіри, яка має водонепроникні властивості, забезпечуючи комфорт водія та пасажирів під час пригод на природі. Як і решта моделей X-Trail, N-Trek доступний у п'яти- та семимісних конфігураціях.

Незважаючи на вражаючий зовнішній вигляд, X-Trail N-Trek не отримав жодних оновлень у продуктивності чи шасі. Він оснащений неелектрифікованим 2,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 181 к.с. (135 кВт / 184 к.с.) та 244 Нм (180 фунт-фут) крутного моменту, який може працювати як з передньопривідною (2WD), так і з повнопривідною (4WD) системою через коробку передач CVT.

Nissan випустив в Австралії свіжу версію X-Trail під назвою N-Trek

У порівнянні з попереднім поколінням, яке було обмежене випуском 500 одиниць у 2019 році, новий X-Trail N-Trek доступний широкому колу споживачів на австралійському ринку як найпривабливіша комплектація лінійки. Ціни стартують з 47 290 австралійських доларів (30 782 доларів США) за п'ятимісну модель 2WD і 50 390 австралійських доларів (32 798 доларів США) за семимісну модель 4WD.

Полная версия