Мерседес GLE готується до другого етапу модернізації

Хоча фейсліфт GLE був недавно представлений, усе вказує на те, що Мерседес вже працює над більш глибокою модернізацією. Цей стратегічний крок може ефективно збільшити актуальність цього кросовера в контексті значних інвестицій компанії в технології електромобілів.

Останній погляд на ранній прототип показує незначні зміни, за винятком замаскованої передньої панелі, що вказує на потенційні модифікації. Навіть при закритті деталей видно, що кросовер отримав більшу, більш округлу решітку радіатора. Також варто зазначити нові фари головного світла з більш витонченим, заломленим назад профілем. Частково прихований новий бампер додає загадковості. Хоча загальний дизайн залишається майже незмінним, очікується більше суттєвих змін у подальшому розробленні.

Інсайдери припускають, що в салоні також можуть бути значні зміни. Хоча це лишається на рівні спекуляції, потенційні оновлення можуть включати оновлене кермо та автономну цифрову панель приладів. Очікується інтеграція сучасної інформаційно-розважальної системи, можливо, з орієнтацією на портретний режим.

Мерседес GLE готується до другого етапу модернізації

Подробиці щодо варіантів двигунів залишаються в таємниці, але наразі GLE може похвалитися різноманітною лінійкою силових агрегатів. Серед них 2,0-літровий чотирьохциліндровий двигун з турбонаддувом, 3,0-літрова рядна "шістка" з турбонаддувом, а також 4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом. Також існує гібридна версія GLE 450e з можливістю підключення до електромережі.

Для тих, хто шукає ще більше можливостей для підвищення продуктивності, модельний ряд Mercedes-AMG пропонує вражаючий вибір. GLE 53 вражає потужністю, в той час як GLE 63 S привертає увагу своєю грізною потужністю. У жовтні минулого року був представлений GLE 53 Hybrid 2026, який оснащений гібридною установкою. Така конфігурація забезпечує комбіновану потужність і крутний момент.

Полная версия