Toyota Crown - ексклюзивна версія, доступна лише в Японії

Ця спеціальна версія, створена виключно для японського ринку і названа кросовером Crown, відкриває нові горизонти. Створена для любителів активного відпочинку, ця версія зі збільшеним на 1,0 дюйм кліренсом готова подолати будь-яку пересічену місцевість.

Екстер'єр Crown Crossover Landscape підкреслюють 18-дюймові двоколірні колісні диски, взуті в позашляхові шини 245/60 R18, доповнені яскраво-червоними бризковиками.
Додаткове матове покриття навколо колісних арок і ретельно розфарбовані вручну крила додають вишуканості. Задня частина кузова також була вдосконалена, включаючи буксирний пристрій з можливістю тягнути до 1 653 фунтів вантажу.

Toyota Crown - ексклюзивна версія, доступна лише в Японії

У лімітованій серії кольору Urban Khaki з чорними акцентами, задні протитуманні фари додають нотку шарму, розташовані поруч з номерним знаком. Для додаткової зручності офіційні дилери можуть легко встановити опціональний багажник на дах.

В інтер'єрі Crown Crossover Landscape домінує глянцеве чорне оздоблення, прикрашене лазерним гравіюванням моделі на приладовій панелі. Оснащений виключно повним приводом і 2,4-літровою гібридною силовою установкою, цей височенний седан коштує в Японії приблизно 45 300 доларів. Кросовер Crown приєднується до сімейства автомобілів Toyota Crown, яке включає компактний кросовер Crown Sport, просторий Crown Estate (незабаром буде доступний у США як позашляховик Crown Signia) та класичний седан Crown.

Toyota Crown - ексклюзивна версія, доступна лише в Японії
Полная версия