Компанія Bentley готується здивувати світ своїм найсильнішим творінням

Новинка - витвір майстерності, презентація якого запланована на вівторок, 7 травня, є кульмінацією 105-річної спадщини Bentley і втілює в собі апогей автомобільної розкіші.

Створений ексклюзивними майстрами з Mulliner, це майбутнє диво наслідує шляхи Bacalar і Batur, поєднуючи традиції та інновації в гармонійному сполученні. Лише 16 екземплярів буде створено, і кожен з них буде свідченням неперевершеної ексклюзивності, обіцяючи зачарувати як ентузіастів, так і цінителів.

На основі цього шедевру лежить найпотужніша версія культового двигуна Bentley W12, що перевершує всі попередні ітерації за потужністю. З найвищими показниками потужності, що перевершують попередні рекорди, це інженерне диво обіцяє захоплюючу силу для шанованого 12-циліндрового агрегата.

Продумано віддаваючи шану змінюючомуся пейзажу автомобільної індустрії, Bentley натякає на майбутній перехід до електрифікації та на те, що всі майбутні ініціативи будуть ґрунтуватися на стійких інноваціях. Проте, не зважаючи на цю перспективну траєкторію, суть майстерності Mulliner залишається незмінною, обіцяючи індивідуальний розкішний досвід, що виходить за рамки умовностей.

Хоча деталі цього останнього творіння Мюллінера ще залишаються загадкою, спокусливі натяки вказують на дизайнерський етос, що базується на сміливій естетиці, представленій в моделі Batur. Від вишуканого силуету до характерних задніх фар, кожен деталь обіцяє витончений атлетизм, що переосмислює стандарти розкішного автомобільного дизайну.

Невсипуще прагнення Муллінера до досконалості відіграло ключову роль у тривалому успіху Bentley, завдяки індивідуальним розробкам та персоналізованим вдосконаленням, що підносять кожен водійський досвід на новий рівень розкоші. У той час як Bentley орієнтується на електрифіковане майбутнє, спадщина Mulliner залишається символом незмінної привабливості майстерності та інновацій, гарантуючи, що кожна поїздка залишається подією у світі автомобільного мистецтва.
Полная версия