ВАЗ 2101 1976
Цена 550$ 21 769 грн 514€
  • 1976год

    200 000 кмпробег

  • механика 5 мест

    Задний привод

  • бензин 1.3л

    70 л.с.

Описание продавца

Конкретно по автомобілю кузов - в гарному стані, машина робилась під себе. Зварювальних робін не потребує, готовий на заїзд в сц для перегляду кузова. Ліве крило помнуте на ребрі, потрібна буде заміна, так як вирівняти так не получиться. в 2018 році - поклеена якісна шумоізоляція моторного відсіку зі сторони салону. Спочатку 4мм віблоізоляція з фольгою після шумоізоляція 4мм. (коло машини розбираємо обшивку все на яву) стан фарби задовільний - капітально малювалась років тому. Тому десь тріснула спакльовка десь є рижики - на цьому все. ходова автомобіль їздив кожен день, ходова в чудовому стані, нічого не люфтить, шарові, тяги, мінялись в 2018. на тягаз замінені салінблоки, в нагрузку даю ще комплект салінблоків. - нові тормозні колодки, задні передні. Тормоза надійно обслужені та прокачені. - є 4 шини зимових відїздили 2 сезона. - 4 літніх в нормальному стані. моторний відсік - мінялось масло в 2018 році - новий генератор від ваз 2109 - новий стартер від ваз 2101 - новий

акумулятор - 3 місяці ( старий вкрали) - електронне зажигание потрібна буде заміна шлангів пального, так як ті вже потріскалися та бензиноивий фільтр. - мотор надійний ніколи не підводив заводиться - 25 з першого разу. - коробка полонезівська швидкісна 5-ступка салон - шумоізоляція - моторного відсіку вібро та шумо, - кузова войлок, + ковролін. -руль стандартний, є ще маленький з перехідником, - магнітола + 2 колонки за додаткову плату можу пордати ще 2 колонки. - сидіння зручні від vw - пічка з трубопроводом на обігрів заднього скла, та ніг. + переднє скло від автобусу богдан. - нові склоочисники. - потрібна заміна дверних карт спереду. (поцарапані) автомобіль їздив по місту чернівці кожен день. Потребує тільки косметичного ремонту при бажанні.

Читать описание полностью
Тип транспорта
  • Тип
    Легковое авто
  • Тип кузова
    Седан
  • Привод
    Задний
  • Кол-во дверей
    4
  • Кол-во мест
    5
Комплектация автомобиля
Предложения покупателей
Добавить
no-avatar

Роман

Заболотов, Ивано-Франковская область

+38 (095) 812-32-88 Пожаловаться
Внимание

Никогда не переводите предоплату, на бензин и т.д., по телефону, если Вас просят об этом — это мошенничество, оставьте жалобу на объявление.

Полная версия